ინგრედიენტი ფონი 1.jpg

სტანდარტული კერძები

2 და 4 პერსონაზე

ლარბ გაი.jpg
საქონლის ჩალაღაჯი იაპონური საწებლებით (1
სამი ყველის პასტა.jpg
ინგრედიენტი ფონი 1.jpg

ქათამი ტაჰინით და ბალზამიკოს ძმრით

ქერთან, რუკოლასთან და მსხალთან

მაკარონი „ფუზილი“ ნაღებით

შემწვარ როზმარინთან და ნიგოზთან

ყვავილოვანი კომბოსტოს და მუხუდოს სალათი

თბილი სუნელებით და ბროწეულის მარცვლებით

1  2

ინგრედიენტი ფონი 1.jpg

„ლარბ გაი“ ქათმის სალათი

კიტრთან, შაშკვლავთან და აზიური ლობიოს ღივებთან

მაკარონი სამი ყველით

შიტაკის და ქამა სოკოთი

ტიკა მასალა ქათამი.jpg

ტიკა მასალა ქათამი

ბასმატის ბრინჯთან

შემწვარი სტეიკები რომესკოს სოუსით.jpg
ღორის ბურგერები.jpg

შემწვარი სტეიკები რომესკოს სოუსით

შემწვარ კარტოფილებთან

ტკბილი ღორის ხორცის ბურგერები

შებოლილი არომატით და შემწვარი სტაფილოებით

ქათამი ტაჰინისა და ბალზამიკოს ძმრის სოუს
Fusili%20Cream_edited.jpg
ყვავილოვანი კომბოსტოს და მუხუდოს სალათი.